Over Sonja van Adrichem

Actief veranderen

Mijn persoonlijke weg

Van jongs af aan krijg ik energie van persoonlijke ontwikkeling, nieuwe inzichten en dat delen met de mensen om mij heen.

Mijn bijdrage leveren aan anderen doe ik als vanzelf en dat maakt mij blij!


Presteren en resultaat leveren was mijn drive , maar ik miste voldoening. Waar doe ik het allemaal voor?


Na een reorganisatie heb ik een nieuwe weg gekozen. Mijn studie Advies, Coaching en Verandermanagement gaf het inzicht waar ik echt plezier aan beleef:  vanuit zelfstandig ondernemerschap anderen helpen in persoonlijke ontwikkeling en vernieuwing.

Alles begint bij zelfkennis om krachtig jezelf te zijn. Dit is het fundament om keuzes te kunnen maken die bij mij passen. Mijn basis voor zelfvertrouwen, energie, overzicht en rust in mijn hoofd. 


De verbinding tussen mijn praktijkervaring en theoretische onderbouwing waarderen mijn opdrachtgevers als uniek in mijn aanpak!


Jij hebt alle mogelijkheden al in je om een plezieriger leven te leiden. Mijn weg om dat te ontdekken was vol hobbels . Jij kunt dit sneller met mijn hulp en online/live coaching. Ik heb een leiderschapsprogramma ontwikkelt dat jou snel en simpel naar hetzelfde resultaat brengt als waar ik nu sta. 


Grip krijgen op je werk en daardoor meer tijd overhouden voor je familie en andere activiteiten? Je hoeft niet nog harder te werken en meer tijd in je werk te stoppen. Je wilt simpelweg toch ook de  krachtig jezelf zijn op werk en thuis? Daar moet je wel iets voor doen. Mij heeft het een zinvoller leven opgeleverd met meer energie en rust. Ik ga fluitend aan het werk.


Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Ik voel mij zoveel beter en zelfverzekerder!"

De aanpak van Sonja tijdens de training heb ik als heel prettig ervaren. Sonja is iemand die goed kan luisteren en een bepaald vertrouwen uitstraalt. Ze kan zich goed inleven in een ander en situaties goed van een afstand bekijken.

Door haar werkervaring kan Sonja goed de verbinding maken tussen de theorie en de praktijk. Hierdoor weet ze precies goed in te spelen op bepaalde situaties.

 

Voordat ik aan het traject begon, had ik niet helder wat ik precies wilde en waar ik nou echt blij van werd. Door met Sonja de training te volgen, ben ik erachter gekomen wat mijn fundament is en wat mij nou echt gelukkig maakt. Vanaf nu kan ik hier altijd op terugvallen en ervoor zorgen dat ik de juiste beslissingen maak. Ik weet nu beter wat ik wil en waar mijn kwaliteiten liggen. Ik voel mij zoveel beter en zelfverzekerder!

Lorenza van Wolferen Projectleider Stamhuis Retail Bouw


Praktisch resultaat

 Met nieuwe inzichten en een andere manier van plannen kan ik nu beter focus leggen op de echte prioriteiten. Ik heb een goede balans tussen de operationele werkzaamheden, de belangrijke prioriteiten en meer grip op mijn agenda.

Sip Mulder Field Manager Nederland - Nedac Sorbo

Tips die werken

Invloed uitoefenen en mijn energie en focus inzetten op de juiste manier. Ik heb zoveel meer plezier in mijn werk!

Hemke Broersma Teamcoach

Stamhuis Retail Bouw

Fijne samenwerking

Ik heb met Sonja samengewerkt binnen de vastgoedafdeling van Ahold en heb haar leren kennen als een intelligente, charmante powervrouw. Sonja heeft gedegen kennis van zaken, weet gas te geven wanneer het moet, komt met slimme oplossingen wanneer men tegen een probleem aanloopt en weet haar boodschap altijd met flair over te brengen op haar gesprekspartner(s). Verder is het een integer en vooral leuk mens!

Barbara Westrik

Ahold Real Estate

Mijn aanpak

In mijn advies en coaching bedrijf begeleid ik ondernemers en professionals in hun dagelijkse werk naar grip, energie en plezier.

Ieder heeft zijn eigen uitdagingen.  En wat er ook gebeurt jij kunt jezelf helpen, weet ik uit eigen ervaring. De mogelijkheden heb je al, maar zie je soms niet. Ik geloof dat je alle potentie al in je hebt om de volgende stap te zetten, alleen wat dan? En hoe dan?  


Heldere praktische inzichten brengen je in beweging. Zelf actie nemen vanuit focus en overzicht brengt je waar je naar toe wilt. En waar wil jij naar toe? Wat is het belangrijkste voor jou? 


Daar begin ik mee. Zonder doel geen resultaat. In een project werk je ook doelgericht naar een eindresultaat. Een kennismaking en inspiratiegesprek is de eerste stap. 


Op praktische, persoonlijke en actieve wijze help ik jou als professional te bloeien in je dagelijkse werk. Ik help met focus in wat voor jou als professional belangrijk is. Jij bent goed genoeg. Als je doet wat belangrijk is krijg je vanzelf energie.

De sleutel tot succes dat ben jij! 


Ben je nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem jij verantwoordelijkheid voor je eigen resultaat? Dan nodig ik je uit voor een inspiratiegesprek.  Als we een match hebben bepalen we samen jouw koers. 


Mijn weg met hobbels

Zelfvertrouwen

In mijn praktijk spreek ik geregeld professionals, die zich niet gewaardeerd voelen. Ze geven aan geen tijd hebben en doen hun uiterste best om in nog meer werktijd te voldoen aan de verwachtingen. Ten koste van zichzelf en de mensen die belangrijk zijn voor ze. In een gesprek komen ze zelf tot het inzicht dat ze zichzelf niet genoeg waarderen, niet goed genoeg voelen.

Herkenbaar?! 

Wat als je dat nou wel hebt? Zelfvertrouwen dat jij goed genoeg bent, wie je wilt zijn en dat ook kan zijn? Zodra jij in beweging komt krijg je andere resultaten. Als je wilt dan kun je het en durf je over je eigen belemmeringen heen te stappen.

Ik heb hier jaren onbewust mee geworsteld, maar weet nu hoe het anders kan. De sleutel tot succes ben ik zelf. Met doorzettingsvermogen ben ik op zoek gegaan naar wat ik echt belangrijk vind. 

Plezier

Het was tijd om mijn kennis te delen na 30 jaar praktijk in de corporate wereld van Randstad, Ahold en Albert Heijn. Mijn eigen weg kiezen heb ik altijd gedaan, maar er ontstond een mismatch. Al langer voelde ik frustratie en kon ik mij niet meer vinden in de manier van werken. Ik voelde mij gevangen in een gouden kooi.


Herkenbaar?!


Ik wil bijdragen aan meer werkplezier en mijn levenslessen delen met professionals. Ik luister goed en voel uit eigen ervaring goed aan wat jou bezighoudt. 


Een reorganisatie gaf mij de zet die ik nodig had om te kiezen voor mijn werkgeluk. Wat een geluk bij een ongeluk!
Kom in actie

Ondernemend doe ik weer waar ik blij van word.

Ik weet wat het is om dagelijks projecten sneller, beter en goedkoper te realiseren tussen alle stakeholders in en dan ook nog continu veranderingen..

Met een gezin van 3 kinderen wilde ik voldoen aan ieders verwachting in het werk en thuis. Ga er maar aan staan.

Inzicht in mijzelf is de belangrijkste basis voor werken met plezier.

Inzicht zonder actie is als een training volgen en weer overgaan tot de orde van de dag. Goede voornemens zonder resultaat.


Zodra ik nieuwe inzichten toepas dan merk ik als vanzelf dat ik met meer energie en plezier naar mijn werk ga.


Zelf heb ik lang geworsteld met onzekerheid en hoge werkdruk met als gevolg vage klachten.. Dat kan echt anders! Dat wil jij toch ook?!

Ik nodig je graag uit voor een inspiratiegesprek!