5 gratis tips voor vakantiegevoel


  • Rust
  • Energie
  • Relaxed in je werkdag
  • Stessverlagend
  • Moment voor jezelf

Vakantie is een luxe of niet?

Vakantie is een belangrijke randvoorwaarde om goed in je werk te kunnen blijven presteren. Is het dan een luxe of niet? Dat ligt eraan wat jij gewend ben om te denken. As je denkt dat je alleen maar hard moet werken en af en toe blij mag zijn met vakantie dan geloof je dat vakantie een luxe is. Wanneer je deze gedachte omdraait dan ervaar je vakantie als een must om goed en hard te kunnen blijven werken! En dan is het helemaal top wanneer je een vakantiegevoel weet vast te houden in je dagelijkse werk. Dan heb je een win win situatie te pakken, zodat je met plezier aan het werk kan blijven. Jouw duurzaam resultaat ligt voor het oprapen.Herken jij dit?

Je krijgt steeds minder werk gedaan? Je concentratie neemt af? Schuif je belangrijk denkwerk voor je uit?
Je komt niet los van je scherm? Ga je van de ene online afspraak naar de andere? Leef je om te werken of werk je om te leven?
Je bent de hele dag druk geweest maar bent niet toegekomen aan wat je wilde doen? Je werkt door in de avond of zelfs weekenden?

Hou je vakantiegevoel vast

Download nu mijn gratis vakantiemagazine met 5 tips om je vakantiegevoel vast te houden ook na je vakantie! Wist je dat je ieder moment da je je vakantiegevoel oproept je stress verlaagt? Een simpele en snelle stressverlaging ligt voor jou klaar.


50%
Download nu