Jouw gratis tips zijn onderweg!

 Je ontvangt binnen enkele minuten jouw gratis tips in je mailbox.


Wacht nog even en ontdek het geheim voor werken in balans en bestel mijn ebook met de beste praktijkgeheimen.

  De beste praktische tips om in je werk met minder energie meer gedaan te krijgen:


  • Rust in je hoofd
  • Plannen naar vrijheid
  • Prioriteiten af
  • Focus houden
  • Werken met overzicht
  • Balans werk(en) thuis • Minder stress
 • Geen uitstel meer
 • Geheim voor succes
 • Rust
 • Belangrijk werk gedaan krijgen
 • Overzicht
 • Dit kan iedereen

30+ jaar

werkervaring

Praktische

Inzichten

Altijd

Resultaat

Ik ben Sonja - jouw praktijkcoach 

Als moeder van 3 kinderen en zelfstandig ondernemer ben ik gewend om altijd te balanceren tussen werk en vrije tijd. Ik weet vanuit 30 jaar praktijkervaring binnen de 'champions league' van corporate bedrijven hoe het is om onder enorme werkdruk te staan.

De combinatie van gezin, leidinggevende verantwoordelijkheid en sociale verplichtingen waren een continue uitdaging om voor elkaar te krijgen. Ik zorgde voor iedereen om mij heen en verwaarloosde mijzelf zonder dat direct op te merken. Door schade en schande weet ik inmiddels wat wel en niet werkt.. 


De nieuwe manier van werken is verschoven naar digitaal en veelal thuis. Hoe doe je dat? Een enorme verandering. Tijd voor jou om hiermee aan de slag te gaan?


Balans aanbrengen tussen ontspanning en werk, dat kun jij ook voor elkaar krijgen!


Mijn drive is om jou als professional te helpen om fluitend in je werk en leven te staan. En dat begint bij jou. Jij hebt alle mogelijkheden in je, alleen 'zie' je die soms niet. Met mijn ervaringen help ik je simpel en praktisch ! Ga aan de slag en ervaar de rust en overzicht.


Mijn waardevolle praktijktips met als resultaat:

 • Plannen naar vrijheid
 • Werken met overzicht
 • Rust in je hoofd


Ik ben steeds op zoek naar nieuwe kennis, om jou te helpen naar meer plezier in je werk. Wil je meer van mij weten? 

Ga naar www. sonjavanadrichemcoaching.nl of volg mij op social media.

Sip Mulder

Field manager Nederland

Balans in werk

Met nieuwe inzichten en een andere manier van plannen kan ik nu beter focus leggen op de echte prioriteiten. Ik heb een goede balans tussen de operationele werkzaamheden, de belangrijke prioriteiten en meer grip op mijn agenda.

Hemke Broersma

 Teamcoach projectmanagers

Tips die werken

Invloed uitoefenen en mijn energie en focus inzetten op de juiste manier. Ik heb zoveel meer plezier in mijn werk!

Thuiswerken is de toekomst vandaag

Een nieuwe balans vinden in thuiswerken is wennen en vraagt om aanpassingen. Bij het ontbreken van de juiste kaders keldert je productiviteit, zijn je werkdagen steeds langer, terwijl je privé-leven onder druk komt te staan. Ik geef je de essentiële principes om jouw balans in thuis (en) werk weer terug te brengen. Doe wat goed is voor jou en gun jezelf vandaag nog rust & overzicht.

Waar loop jij tegenaan?

Je krijgt steeds minder werk gedaan? Je concentratie neemt af? Schuif je belangrijk denkwerk voor je uit?

Je komt niet los van je scherm? Ga je van de ene online afspraak naar de andere? Leef je om te werken of werk je om te leven?

Je bent aan het einde van de dag druk geweest met druk zijn en daardoor heb je belangrijke dingen gemist?

Ontdek de beste praktische tips