Jouw unieke krachtbron voor succes met Management drives

Automatisch gedrag is geen garantie voor succes. Jouw unieke krachtbronnen zijn je drijfveren. Het unieke Management Drives profiel geeft direct inzicht in jouw succesvol leiderschap, communicatie en samenwerking.

Ja! Ik wil mijn unieke profiel ontdekken


logo

Ik ben Sonja,


Jouw businesscoach met een vleugje magie, trotse moeder van 3 kinderen, zelfstandig ondernemer en altijd aan het balanceren tussen mijn passies in werk, studeren en vrije tijd. Ik weet uit 35 jaar ondernemende praktijkervaring binnen de 'champions league' van corporate bedrijven en mijn eigen onderneming,  hoe het is om hard te werken. De combinatie van een gezin, leidinggevende en ondernemende verantwoordelijkheid met aanvullend sociale verplichtingen waren een continue uitdaging. Door schade en schande en persoonlijke ontwikkeling weet ik wat wel en niet werkt.


Veranderingen en verwachtingen nemen alleen maar toe. Een dynamische ondernemerswereld.! Hoe beweeg je mee? Hoe stel je grenzen? Hoe blijf je innerlijk in balans? En staat structuur niet haaks op vrijheid?

Daar ben ik mee aan de slag gegaan met als resultaat nu balans in mijn werk en vrije tijd. Kortom ik kan moeiteloos ondernemen.

Mijn eerste stap naar succesvol leiderschap zijn de inzichten vanuit Mijn Management Drives profiel. Ik weet wat mijn krachtbronnen zijn en wat niet. Ik kan effectief mijn drijfveren en die van anderen omzetten in succes. Zet jij ook deze eerste stap naar versterking van je leiderschap?


Actieve groet,

Sonja van Adrichem

null

Dit ontvang je:  • De internationaal erkende vragenlijst vanuit Management Drives (MD) 

  • In de mail jouw persoonlijk MD profiel met toelichting 

  • Direct lifetime toegang tot de MD app 

  • Alle uitleg in detail in de app 

  • Toegang tot het internationale netwerk van MD profielen

  • Je connect eenvoudig  

  • Je ontdekt eenvoudig krachten en valkuilen 

  • Praktische tips

  • Je kunt diverse teams aanmaken in dit netwerk 

Ja! Ik wil mijn unieke profiel ontdekken


logo