Weg met die stress!    

De meest praktische tips om in je werk met minder energie meer gedaan te krijgen:


  • Rust in je hoofd
  • Plannen naar vrijheid
  • Prioriteiten stellen
  • Focus houden
  • Werken met overzicht
  • Balans werk(en) thuis
  • Grip op je vrije tijd

Thuiswerken is niet meer weg te denken

Een nieuwe balans vinden in thuiswerken is wennen en vraagt om aanpassingen. Bij het ontbreken van de juiste kaders keldert je productiviteit, zijn je werkdagen steeds langer, terwijl je privé-leven onder druk komt te staan.


Ik geef je de essentiële principes om jouw balans in thuis (en) werk weer terug te brengen. Doe wat goed is voor jou en gun jezelf vandaag nog rust & overzicht.

Waar loop jij tegenaan?

Je krijgt steeds minder werk gedaan? Je concentratie neemt af? Schuif je belangrijk denkwerk voor je uit?

Je komt niet los van je scherm? Ga je van de ene online afspraak naar de andere? Leef je om te werken of werk je om te leven?

Je bent aan het einde van de dag druk geweest met druk zijn en daardoor heb je belangrijke dingen gemist?

Ik ben Sonja,


Jouw praktijkcoach, moeder van 3 kinderen, zelfstandig ondernemer en altijd aan het balanceren tussen werk en vrije tijd. Ik weet uit 30 jaar praktijkervaring binnen de 'champions league' van corporate bedrijven hoe het is om onder enorme werkdruk te staan. De combinatie van een gezin met 3 kinderen, leidinggevende verantwoordelijkheid en sociale verplichtingen waren een continue uitdaging om voor elkaar te krijgen. Door schade en schande weet ik wat wel en niet werkt..


De nieuwe manier van werken is verschoven naar digitaal. Veranderingen en werkdruk nemen alleen maar toe. Hoe overleef je dat? Hoe stel je grenzen? En staat structuur niet haaks op je gewenste vrijheid? Daar heb ik lang mee geworsteld met als resultaat nu balans in mijn werk en vrije tijd. Mijn worsteling heb ik samengevat op een praktische manier en dat gun ik jou. Tijd voor jou om hiermee aan de slag te gaan?


Balans aanbrengen tussen ontspanning en werk, dat kun jij ook!


Actieve groet,

Sonja van Adrichem

null

Tips die werken

Invloed uitoefenen en mijn energie en focus inzetten op de juiste manier. Ik heb zoveel meer plezier in mijn werk!

Hemke Broersma - Teamcoach projectmanagers

Met nieuwe inzichten en een andere manier van plannen kan ik nu beter focus leggen op de echte prioriteiten. Ik heb een goede balans tussen de operationele werkzaamheden, de belangrijke prioriteiten en meer grip op mijn agenda.

Sip Mulder - Field manager Nederland

Weg met die stress!

Je bent 1 klik verwijderd van de meest waardevolle praktische tips. Een ander kan die stress niet wegnemen, maar jij kan het zelf, echt!  

50%
Je bent er bijna!
op welk e-mailadres mag ik het e-book sturen?
Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail boordevol waardevolle informatie, updates en tips. Je ontvangt mijn 5 top tips 'Grip op je werkdag' in je email. Je gegevens zijn veilig en je kunt op elk moment uitschrijven voor de inspiratiemail.
Ja, ik wil!