Boek nu je gratis coaching call ter waarde van 250,-

Gefeliciteerd met de aankoop van mijn boek.
Hiermee heb je de kennis in handen om grip op je werkdag te krijgen.

Omdat ik graag zie dat je het beste uit mijn boek haalt bied ik je een gratis telefonische coaching sessie aan.

Sonja geeft je -mede op basis van haar jarenlange kundige ervaring- op een leuke manier effectieve en doelgerichte concrete tips en handvatten om je doelen te behalen.  Ze helpt je grip te krijgen op je dag, je mindset, je effectiviteit en je (werk)plezier! Deze gereedschappen die zij jou aanreikt onderbouwt zij met de achterliggende theorie. Dit, zodat het niet zomaar een trucje is dat je leert, maar zodat je ook echt kunt begrijpen waar je mee bezig bent. En ze laat je met behulp van haar ervaring inzien waarom dat juist op die manier zo goed werkt in de praktijk. Wanneer je er zelf ook voluit voor gaat dan heb je een gegarandeerd recept voor succes in handen!

Drs. Alex van den Belt RSE

Ik ben Sonja,


Jouw praktijkcoach, moeder van 3 kinderen, zelfstandig ondernemer en altijd aan het balanceren tussen werk en vrije tijd. Ik weet uit 30 jaar praktijkervaring binnen de 'champions league' van corporate bedrijven hoe het is om onder enorme werkdruk te staan. De combinatie van een gezin met 3 kinderen, leidinggevende verantwoordelijkheid en sociale verplichtingen waren een continue uitdaging om voor elkaar te krijgen. Door schade en schande weet ik wat wel en niet werkt..


De nieuwe manier van werken is verschoven naar digitaal. Veranderingen en werkdruk nemen alleen maar toe. Hoe overleef je dat? Hoe stel je grenzen? En is structuur niet haalt op gewenste vrijheid? Daar heb ik lang mee geworsteld  met als resultaat nu balans in mijn werk en vrije tijd. Tijd voor jou om hiermee aan de slag te gaan?


Balans aanbrengen tussen ontspanning en werk, dat kun jij ook!


Actieve groet,

Sonja van Adrichem


null


30+ jaar

Ervaring

Practische 

inzichten

Altijd 

Resultaat

Dit is de #1 reden om in gesprek te gaan!

Omdat jij het waard bent. jij bent al goed genoeg en dat weet je wel, maar je ziet en voelt het nog niet bewust. Stop met saboterende gedachten dat je niet weet wie je echt bent of wat je echt wilt. Stap voor stap bouw je aan zelfvertrouwen en kom je als vanzelf op de antwoorden die al in je zitten verborgen. Als een schatkist, waar je de sleutel van terug vindt.
Voorbereiding
Je ontvangt een email met een link om ons gesprek te plannen. Daarnaast krijg je een link naar een vragenlijst ter voorbereiding. Vul deze vragen zo snel mogelijk in. Dit bepaald het rendement wat je uit dit gesprek haalt.Jouw commitment, jouw resultaat. Om een waardevol gesprek te hebben heb ik wel jouw input nodig.
All the way

Als jij al weet dat je verder wilt, de sprong wilt wagen om mijn levenslessen en businesslessen the easy way eigen te maken? Dan ben jij mijn ideale kandidaat om je persoonlijk fundament te bouwen.

Het programma met duurzaam resultaat. Stop met zoeken naar allerlei opleidingen. Dit is waar je echt verder mee komt. Altijd toegankelijk op de tijdstippen dat het jou uitkomt. Gewoon vanuit je luie stoel thuis.

Resultaat
Je krijgt van mij zicht op wat je niet weet, praktisch en helder. Wanneer en of dit voor jou genoeg is bepaal je helemaal zelf. Samen komen we daar vast wel uit.

Je kunt het ook niet doen

Als je dit leest is je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer in het verschiet ligt, toch? En tegelijkertijd jij bepaalt, het is jouw keuze, helemaal prima!

Wat zeggen anderen over mij
Ik krijg regelmatig terug dat ik snel tot de kern kom en vertrouwen creëer. Met een rugzak vol bagage is geen situatie mij onbekend. Vanuit oprechte interesse deel ik mijn kennis met professionals zoals jij, zodat je krachtig jezelf kunt zijn en laten zien. Mijn weg was lang en vol met enorme hobbels. Ik gun jou de korte weg..

Zorg voor meer rust en energie door efficiente werkdagen

Ik krijg regelmatig terug dat ik snel tot de kern kom en vertrouwen creëer. Met een rugzak vol bagage is geen situatie mij onbekend. Vanuit oprechte interesse deel ik mijn kennis met professionals zoals jij, zodat je krachtig jezelf kunt zijn en laten zien. Mijn weg was lang en vol met enorme hobbels. Ik gun jou de korte weg.